AMF

AMF

Amf është lider Evropian për prodhimin e sistemeve të cilësisë së lartë të tavaneve. Protofoli I kompanisë përfshinë zhvillimin dhe prodhimin e produkteve të softisifikuara për ndërtesat e administratës dhe për institucionet arsimore apo objektet e kujdesit shoqëror.
Me markat e njohura nga e gjithë bota si Thermatex, Heradesign, Ventatec dhe Donn, Knauf AMF garanton për cilësi, siguri të lartë dhe inovacion.
Si udhëheqës të teknologjisë së lartë dhe me sisteme multifunksionale të tavaneve, Knauf AMF siguron për produktet e tyre që të plotësojnë kërkesat me të larta në mbrojtje nga zjarri, izolimit të tingullit, higjienen dhe dizajnin.


Me poshte gjeni katallogjet e AMF:

1.Prospekt i sistemeve te ndryshme
2.Thermatex Katalog i produkteve
3.Seleksionimi i produkteve
4.Pershkrimi i materialit

Shërbimet

Më shumë shërbime të ofruara nga Redoni

Loading...