Për Ne


Kompania Redoni shpk është themeluar në vitin 1989. Që nga themelimi, kompania me sukses te vazhdueshëm ka zhvilluar afarizmin dhe me pune korrekte kemi arritur ne pozitën të cilën jemi. Kompania Redoni eshte liderë në treg sa I përket furnizimit me material ndërtimore dhe paisjeve për aplikimin e këtyre materialeve.

Misioni ynë është I qartë, të mbesim lider në këtë biznes, të vazhdojmë të mbajmë nivelin e shërbimeve korrekte dhe të krijomë vlerë të shtuara për konsumatorët tonë dhe partnerët afarsit.

Puna jone ka bere qe shumë firma te njohura evropiane te na japin besimin e tyre ne përfaqësimin, shitjen e materialeve dhe montimin e tyre. Partner tanë kryesore janë: KNAUF, PFT, AMF, LINDNER, etj.

Na kontaktoni

Stafi

Fadil Maxhuni
Fadil Maxhuni

Ecc. i diplomuar

Vehbi Maxhuni
Vehbi Maxhuni

Drejtor Gjeneral (Shqipëri)

Arsim Maxhuni
Arsim Maxhuni

Drejtor Gjeneral (Kosovë)

Muharrem Muharremi
Muharrem Muharremi

Ecc. i diplomuar

Gazmend Maxhuni
Gazmend Maxhuni

Menaxher në Vushtrri

Mensur Sherifi
Mensur Sherifi

Fadil Balaj
Fadil Balaj

Inxhinier i Ndërtimtarisë

Ermal Muharremi
Ermal Muharremi

Edon Muharremi
Edon Muharremi

a

Fakte

Loading...