Ish Rilindja

Furnizimi me material dhe kryerja e puneve te enterierit. Punimi i mureve ndarese si dhe plafonave te leshuar. Materialet KNAUF dhe AMF. Kontrata e lidhur me firmen e mirenjohur MABETEX.

Loading...