Ambasada Holandeze

Pershtatja  objektit per nevoja te ambasades Holandeze ne lagjen Velania. Kryerja e te gjitha puneve te enterierit dhe rregullimit te jashtem te oborrit te ambasades. Bartes i kontrates kompania REDONI.

Loading...