Tirana Business Park

Tirana Business Pa...

Furnizimi me material dhe kryerja e puneve

Më shumë>
Ish Rilindja

Ish Rilindja...

Furnizimi me material dhe kryerja e puneve

Më shumë>
Ambasada Holandeze

Ambasada Holandeze...

Pershtatja  objektit per nevoja te ambasades Holandeze

Më shumë>
UBT Campus

UBT Campus...

Furnizimi me material dhe punimi i mureve

Më shumë>
Hoteli “Nena Naile”

Hoteli “Nena...

Furnizimi me material dhe punimi i mureve

Më shumë>
EULEX

EULEX...

Furnizimi me material dhe kryerja e puneve

Më shumë>
IPKO net (Ulpiane)

IPKO net (Ulpiane)...

Kryerja e puneve te enterierit. Muret ndarese,

Më shumë>

Kontakti Kosovë

Arberi p.n. - Prishtinë 10000 Republika e Kosoves
Phone : +381 38 563 556 / 563 555
Email : info@redoni.com

Deshmoret e kombit nr.10, Vushtrri, Republika e Kosoves
Phone : +381 28 570 220
Email : infov@redoni.com

Kontakti Shqiperi

Tirana Business Park, Building No 7,
rruga Rinasit, 1000 Tirane,Shqiperi
Telefoni : +355 67 60 300 40/70/90
Email : infoal@redoni.com

Loading...