Objekti C-2.2, Arbëri

Kompleksi i ri Blloku C-2.2 eshte i bazuar ne SIGURI, KUALITET dhe INOVACION. Synimet tona jane te arrijme shkallen me te larte te persosmerise teknike dhe visuale, gjithmone duke iu permbajtur standarteve Evropjane.

Loading...