Kompleksi i ri Blloku C-2.2 eshte i bazuar ne SIGURI, KUALITET dhe INOVACION. Synimet tona jane te arrijme shkallen me te larte te persosmerise teknike dhe visuale, gjithmone duke iu permbajtur standarteve Evropjane.

Më shumë

Ketu ju mund te percjellni ndertimin e objektit. Ketu do te gjeni te gjitha fotot si perparon ndertimi si dhe te vertetoheni me kualitetin e ndertimit tone.

Më shumë
Loading...