Produktet & Shërbimet

RRETH NESH

Kompania Redoni shpk është themeluar në vitin 1989. Që nga themelimi, kompania me sukses te vazhdueshëm ka zhvilluar afarizmin dhe me pune korrekte kemi arritur ne pozitën të cilën jemi. Kompania Redoni eshte liderë në treg sa I përket furnizimit me material ndërtimore dhe paisjeve për aplikimin e këtyre materialeve.

më shumë


Investimet

Ketu ju mund te percjellni ndertimin e objektit. Ketu do te gjeni te gjitha fotot si perparon ndertimi si dhe te vertetoheni me kualitetin e ndertimit tone. Ne vitin 2009 jane bere perforcimet e rruges dhe terrenit me pilota. Gjate muajit shtator kemi hyre ne fazen e fundit te puneve te vrazhda. Gjate marsit dhe prillit te vitit 2011 kemi hyre ne fazen perfundimtare te puneve. Edhe gjate muajit tetor ka pasur perparime te medha ne ndertim.

më shumë
TË FUNDIT

NGA BLOGU

TË GJITHA

Referencat

Pamjet 360

Partnerët tanë

Afarist & Strategjik

[logo-slider]

Loading...