Rreth Nesh

Kompania Redoni shpk është themeluar në vitin 1989. Që nga themelimi, kompania me sukses te vazhdueshëm ka zhvilluar afarizmin dhe me pune korrekte kemi arritur ne pozitën të cilën jemi. Kompania Redoni eshte liderë në treg sa I përket furnizimit me material ndërtimore dhe paisjeve për aplikimin e këtyre materialeve.

Misioni ynë është I qartë, të mbesim lider në këtë biznes, të vazhdojmë të mbajmë nivelin e shërbimeve korrekte dhe të krijomë vlerë të shtuara për konsumatorët tonë dhe partnerët afarsit.

Puna jone ka bere qe shumë firma te njohura evropiane te na japin besimin e tyre ne përfaqësimin, shitjen e materialeve dhe montimin e tyre. Partner tanë kryesore janë: KNAUF, PFT, AMF, LINDNER, etj.

Na kontaktoni

Stafi

Fakte

Loading...