PRODUKTET & SHËRBIMET

LINDNER

LINDNER

Te gjithe gamen e produkteve nga LINDNER mund te shiheni:Lindner

Më shumë >
AMF

AMF

AMF eshte lider boteror ne prodhimin e plafoneve te leshuara.

Më shumë >
Velux

Velux

Te gjitha dritaret e kulmit te prodhuesit VELUX mund ti

Më shumë >
KNAUF

KNAUF

Ofrojme komplet programin e prodhimeve te te Firmes Knauf, duke

Më shumë >

RRETH NESH

Kompania Redoni shpk është themeluar në vitin 1989. Që nga themelimi, kompania me sukses te vazhdueshëm ka zhvilluar afarizmin dhe me pune korrekte kemi arritur ne pozitën të cilën jemi. Kompania Redoni eshte liderë në treg sa I përket furnizimit me material ndërtimore dhe paisjeve për aplikimin e këtyre materialeve.

më shumë

Referencat

Ambasada Holandeze Prishtine

Ambasada Holandeze Prishtine

Pershtatja  objektit per nevoja te ambasades Holandeze ne lagjen Velania.

Me shume >
UBT Campus

UBT Campus

Furnizimi me material dhe punimi i mureve ndarese, plafonave te

Me shume >
Hoteli “Nena Naile”

Hoteli “Nena Naile”

Furnizimi me material dhe punimi i mureve ndarese, plafonave te

Me shume >


Investimet

Ketu ju mund te percjellni ndertimin e objektit. Ketu do te gjeni te gjitha fotot si perparon ndertimi si dhe te vertetoheni me kualitetin e ndertimit tone. Ne vitin 2009 jane bere perforcimet e rruges dhe terrenit me pilota. Gjate muajit shtator kemi hyre ne fazen e fundit te puneve te vrazhda. Gjate marsit dhe prillit te vitit 2011 kemi hyre ne fazen perfundimtare te puneve. Edhe gjate muajit tetor ka pasur perparime te medha ne ndertim.

më shumë Katallogu
TË FUNDIT

NGA BLOGU

TË GJITHA
Lejet e ndërtimit në Prishtinë Online
Lejet e ndërtimit në Prishtinë Online

Drejtoria e urbanizmit e Komunës së Prishtinës, në një konferencë për media

redoni 0 comment
Dhj28
Konkurs për dizajnimin e masterplanit
Konkurs për dizajnimin e masterplanit

Komuna e Prishtinës fton të gjithë arkitektët dhe planifikuesit urbanë

redoni 0 comment
Dhj28
Interieri ne shtepine e Donald Trump
Interieri ne shtepine e Donald Trump

Kandidati per president te SH.B.A-ve Donald Trump

redoni 0 comment
Dhj23

Pamjet 360

html

html

html

html

html

html

AFARIST & STRATEGJIK